בדיקת קיום פטנט

לאחרונה נדלקה לי מנורה מעל הראש 🙂 זה זמן טוב, החופש, הקיץ, האויר, זמן טוב לרעיונות חדשים לצוץ. לפני מספר שנים זה התחיל באותה הצורה כשבסופו של תהליך רשמתי לי פטנט ראשון שאיכשהו בעזרת משרד חיפוש הפטנטים גם מכרתי לחברה. כן כן, מגלה כאן לראשונה שהיה לי רעיון, שחיפושתי אותו באינטרנט, שלא מצאתי, פניתי חברה שמקצועית בתחום, גם הם לא מצאו ואישרו לי להתחיל את תהליך רישום הפטנט, רשמתי, ואחרי מספ חודשים פנו אלי ומכרתי אותו.

 

אני לא יכול לפרט על הפטנט עצמו, ולא על החברה שקנתה אותו, אבל זה בהחלט היה שווה.
כלכלית יש כאן השקעה ורווח מאוד יפה, לא לקח הרבה זמן התחילת התהליך (חיפוש הפטנט) ועד למכירה, בהחלט היה אלמנט של מזל שאי אפשר להתעלם ממנו.

 

עכשיו, קיץ 2018, יש לי רעיון נוסף ואני עושה בדיקת קיום פטנט למספר דרכים למימוש הפתרון שלי, אם יהיה צורך אני אבצע בדיקה זו גם עם משרד חיפוש הפטנטים של ישראל, ניוטון חיפוש פטנטים. הם מי שליוו אותי בפעם הקודמת מההתחלה, מחיפוש הפטנט ועד למכירה, היו שם כל הזמן עבורי.

 

יש התרגשות רבה באויר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *