שבוע הספר

שבוע הספר

שבוע הספר נפתח בסערב, כמו בכל שנה אני פשוט חוגג בשבוע הזה !!
כל הספרים הכי נחשקים, אלו שפספסתי במהלך השנה, החדשים, האטובים והמומלצים, אלא שאף אחד לא קרא (מהחברים שלי) … פשוט חגיגה לויזה שלי.

אני מוציא בכל שבוע ספר, בכל שנה, קרוב ל1000 ש"ח על ספרים. בדר"כ מדובר בעצם בספרים בשויי כולל של 2000 ש"ח (בזכות ההנחות). ואז, קורא קורא וקורא אותם במהלך כמה חודשים טובים. מחליף עם חברים, משוויץ וקורא שוב.

אחרי הפוסט של דפי זהב, על בזבוז הנייר, אני מתחיל לשוב פעמיים. למה ?? איך אני אוסף לעצמי כמויות נייר עצומות בתוך הבית, מתגאה בהם כאילו ארון הספרים שלי מייצג אותי, כאילו זה סוג של סמל סטטוס, סימן למי אני ומה אני.

האם ארון הספרים מגדיר אותי ?

בסיפרייה שלי יש כל מיני, מכל הסוגים, מי אני באמת ??
כלכלן?
ממציא?
כותב תסריטים?
סתם משועמם?
מחפש את עצמי?
תורם לחברה?

בעצם כל ספר מסמל תקופה, במשך חיינו אנחנו עוברים ממצב אחד לשני, והספרים שאנו קונים יכולים להראות את מה שאנחנו חושבים על עצמנו…. אז השבוע אני בתקופה משועממת … תקופת ניקוי ראש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *