קיבלתי תפקיד חדש – לקנות ציוד משרדי

קיבלתי תפקיד חדש – לקנות ציוד משרדי

לאחרונה היו כמה שינויים אצלנו במשרד ויש לי פתקיד או תחום אחרויות חדש – איכשהו זה קרה.
אני אמור להיות אחראי על הקניות למחלקה שלנו, לזהות את הצרכים של הציוד המשרדי (מרמת כלי הכתיבה דרך המגרסות והכסאות ועד למסכי המחשב ולתמונות שעל הקירות).

איכשהו מצאתי את עצמי עושה קניות (שזה נחמד מאוד) בהמון כסף (שזה נחמד גם) ולא כסף שלי (שזה הכי נחמד), אבל כל רכישה כזו דורשת ממני הרבה יותר זמן ממה שחשבתי.
בדיקה מול אנשי המחלקה (15 איש), אחרכך בחינת הצורך שלהם, האם זה פריט שבאמת נחוץ להם, אז בדיקת הנחיות בטיחות /נגישות /התאמה עיצובית ועוד ועוד פרטים, הגדרת המוצר הספציפי שאני עומד לרכוש (ויש דרישה לתת מספר אפשרויות לכל מוצר, עם יתרונות וחסרונות), ואז איתור ספק מתוך רשימת הספקים הקיימים למשרד או לחברה ואם אין להם אפשרות לספק בתוך זמן סביר, אני צריך לאתר ספק חדש ולעבור איתו תהליך של אישור ורק אז קבלת הצעות מחיר עבור אותם מוצרים.

איך מצאתי את עצמי עושה את זה עבור החברה, את זה אני לא יודע, אבל העובדה שאנחנו עובדים עם ספקים טובים לציוד – זה עושה הבדל גדול מאוד בכל התהליך המורכב הזה. אז תודה רבה (ואני בטח אודה לכם עוד בעתיד) לחברת קפרה ציוד משרדי על ההצעה של סוגי מסכים למקרנים אותם ביקשתי ועל מסך למקרן אותו עזרתם לי לבחור בהתאם לצרכים שלנו כאן.

מסכים למקרנים יכול להיות תיק – טוב שיש ספקים מקצועיים כמוכם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *