בתקופה האחרונה אני מבשל לעצמי יותר, זה יותר בריא, זה יותר זול, זה יותר מזין והרבה יותר כיף.
נתקלתי בשתי בעיות עיקריות שאני מעלה כאן בפוסט, בלי ממש לדעת את התשובה.
למי שיש פתרון או רעיון, יש מקום בסוף להכניס תגובה או מילה לגבי הדברים.
הבעיה הראשונה היא: שמירה על טריות מוצרים
אני אוהב לאכול פתיתים, פותח את השקית ומשתמש בחלק בלבד.
אחרי השימוש אני מגלגל את הקצה ומחזיק עם מקל כביסה.
עכשיו מה … עובר זמן ולאט לאט הפתיתים מאבדים המטריות, כמו כל מוצר שנמצא באריזה פתוחה.
השאלה שלי היא:
האם יש משמעות לגודל הפתח בשקית, האם ככל שהוא גדול יותר ככה הפתיתים יאבדו טריות במהירות גבוה יותר?
6 תגובות
בטח שיש … כמה שהפתח בשקית גדול יותר ככה יהיה פחות טרי. איזה שאלה.
נסה להכניס לקופסאות מיוחדות עם סגירת ואקום וישר לפריזר
השאלה אם יש משמעות לגודל הפתח בשקית … יש ?
גודל הפתח אינו משפיע ישירות על קצב אובדון טריות המוצר שכן כמות האוויר שנכנסת דרך פתח קטן או גדול זהה תוך מספר שניות. עם זאת – לגודל הפתח יש השפעה על איכות סגירת השקית ולזו ישנה בהחלט השפעה על טריות המוצר לאורך זמן. לסיכום ניתן לומר לשפתח השקית ישנה השפעה עקיפה בלבד. מ.ש.ל. 🙂
אם אין ברשותך קופסאות איכסון .
פשוט תארוז את שקית הפסטה בשקית ניילון עם שרוולים מהסוג שמקבלים כשקונים בכל חנות מכולת או סופר.
ותעשה קשר .
חשוב לארוז כל חבילה בנפרד .
אפשרות נוספת לארוז בניילון ולהכניס לקופסת פלסטיק עם מכסה מהסוג הפשוט ביותר ולהכניס לתא הקפאה.